curtea veche centrul vechi bucuresti Despre Cuisine Royale, unul dintre cele mai noi restaurante din București Bine ai venit la Cuisine Royale Descoperă atmosfera Bucureștiului de odinioară, la parterul Hotelului Europa Royale. header header
Eleganță clasică într-o atmosferă relaxată

O experiență culinară ca o călătorie în timp

În piața Sfântului Anton, un loc care spune povești frumoase și impresionante despre vremurile în care făcea parte din ansamblul Curții Domnești, Cuisine Royale te poartă în atmosfera Bucureștiului de odinioară și te invită la o experiență gastronomică semnată Chef Cosmin Veres.

Savurează un mic dejun copios chiar în inima orașului, fie că ești client al hotelului sau doar în trecere prin Centrul Vechi. Ia prânzul cu partenerii de afaceri într-o atmosferă relaxată și familiară, iar seara te așteptăm la o cină romantică cu delicii gastronomice și o priveliște încăntătoare spre Piața Sf. Anton.

Evenimentul tău la Cuisine Royale Restaurant

Zona de lobby de lângă restaurant este spațiul perfect pentru cei care doresc să socializeze la un cocktail precum și pentru evenimente de networking, seri tematice și degustări de vinuri.
Vrei să organizezi un eveniment social la Cuisine Royale Restaurant?
Europa Royale Hotel

Europa Royale Hotel

Restaurantul Cuisine Royale face parte din portofoliul Hotelului Europa Royale. Aflându-se în aceeași locație, vă așteptăm să ne vizitați ori de câte ori călătoriți în București și doriți ca experiența șederii dumneavoastră să fie la înălțimea așteptărilor.

logo cuisine royale-01

Cuisine Royale Restaurant București
Strada Franceză Nr 60, Sector 3
Program: 10:00 am – 23:00 pm

Pentru Comenzi telefonice

+40 729 920 530
0372 373 053